Mijn Blogs

50 tinten hummus

Konijnenvoer, babyprut en heel veel sojamelk Ik hou ontzettend veel van de natuur en al het leven dat je daarin kan vinden, voornamelijk de beelden van andere natuurliefhebbers die in het bezit zijn van een nachtcamera en uithoudingsvermogen. Dit zorgt bij mij voor een groot intern conflict; ik ben een grote vleesliefhebber, maar ook eenLees verder “50 tinten hummus”

Hiatus Pilatus

Naja, moest ook een keer gebeuren Dit is een hele korte post zonder veel poespas en dit is waar het op neerkomt; veganisme was de druppel die de emmer deed overlopen! Zonder grappen nu, een paar dingen zijn elkaar in een hele korte tijd opgevold; Ik ga binnenkort verhuizen naar een andere plek in DenLees verder “Hiatus Pilatus”

De klokkenluider van Notre Dame

Het idee van een warme nostalgische omhelzing, meegenomen vanuit de warme zomer in kleine stukjes naar de winter, leek mij altijd al een heel leuk idee. Voor nu moet ik het maar doen met een zelfgemaakte quilt. Hier begin ik mee aan de startbanen van de zomer natuurlijk, heel logisch. Ik ben in ieder geval goed voorbereidLees verder “De klokkenluider van Notre Dame”

Geitenwollensokken parade

In de wereld van crochet, haaknaalden en kramp in de polsen….. Op Instagram word ik tegenwoordig belaagd met doe-het-zelf filmpjes waar mensen massaal topjes en vesten aan elkaar naaien. Nu, ik als redelijk creatief persoon, wilde dit ook wel proberen. Ik wilde niet meteen een kledingstuk aan elkaar rijgen en ik begon met googelen opLees verder “Geitenwollensokken parade”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hallo jij mooie lezer, mijn naam is Amber en ik ben een student midden in de coronacrisis. Zoals bij velen heeft dit langdurig thuiszitten een groot effect op mijn welzijn en daar wil ik tegen vechten. Samen met de 100-Day Goal Journal van John Dumas trek ik op tegen het verveeld thuiszitten. Elke 10 dagen een nieuwe uitdaging en blog!

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.